Ποια είναι η διαδικασία για να μπορώ να αναπαράξω τις διαδραστικές εμπειρίες που πωλούνται στο Orchestra Gallery;

Θα πρέπει να ακολουθήσετε επόμενα βασικά βήματα:
⦁ Αγοράστε ένα Orchestra Appliance από εδώ
⦁ Επιλέξτε και αγοράστε ένα διαδραστικό σενάριο από εδώ
⦁ Προαιρετικά αγοράστε και επιπλέον εξοπλισμό από εδώ
⦁ Εγκαταστήστε τα στον χώρο σας με βάση τις οδηγίες που θα λάβετε με τις αγορές σας
⦁ Απολαύστε το περιεχόμενο που ετοίμασαν για εσάς και το κοινό σας οι συνεργάτες μας!

Ποιος δημιουργεί τις εμπειρίες που διατίθενται μέσα από το Orchestra Gallery;

Οι βασικοί δημιουργοί εμπειριών είναι φορείς πολιτισμού ή εκπαίδευσης. Αυτοί συνήθως διαθέτουν και ανάλογο περιεχόμενο με τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Βέβαια και άλλες ανεξάρτητες ομάδες ή δημιουργοί (π.χ. σχολεία, μουσειοπαιδαγωγοί) μπορούν να σχεδιάσουν και να διαθέσουν τα δικά τους προγράμματα που εκτελούνται στην πλατφόρμα Orchestra. Φανταστείτε τις διαδραστικές εμπειρίες σαν εκπαιδευτικά προγράμματα ή διαδραστικές παρουσιάσεις.

Μπορεί να δημιουργήσει διαδραστικές εμπειρίες και ο φορέας μου;

Αν ο φορέας σας θέλει να δημιουργήσει σχετικές εμπειρίες θα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο Orchestra Storyteller που είναι το περιβάλλον δημιουργίας των διαδραστικών σεναρίων, να αποκτήσει ένα Orchestra Appliance για να μπορεί να αναπαράξει και δοκιμάσει το σενάριο που δημιούργησε, καθώς και να το δημοσιεύσει στο Orchestra Gallery. Για όλα αυτά θα απαιτηθεί να ξεκινήσετε με μια εγγραφή στην πλατφόρμα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας κατευθύνουμε.

Σε ποιούς απευθύνεται

ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
(Π.Χ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ)
Όλοι οι φορείς και χώροι πολιτισμού και κυρίως τα Μουσεία, οι Βιβλιοθήκες και οι Γκαλερί, μπορούν να εκμεταλλευτούν με πολλούς τρόπους την πλατφόρμα Orchestra. Μπορούν να δημιουργήσουν δικές τους πρωτότυπες διαδραστικές εμπειρίες με το περιεχόμενο που έχουν και να τις εκμεταλλυτούν εμπορικά ή να προβάλλουν στους επισκέπτες τους εμπειρίες άλλων σχετικών φορέων.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΦΟΡΕΙΣ
Οι εκπαιδευτικοί φορείς, όπως σχολεία, πανεπιστήμια άλλες σχολές επαγγελματικής κατάρτισης, μπορούν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα για να δημιουργήσουν δικές τους διαδραστικές παρουσιάσεις ή να αναπαράξουν παρουσιάσεις άλλων. Για παράδειγμα, ένα σχολείο μπορεί να προβάλει υλικό που έχει δημιουργηθεί από κάποιο.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ
NEW MEDIA, INSTALLTIONS ΚΛΠ.
Οι καλλιτέχνες και δημιουργοί πολιτιστικού περιεχομένου εν γένει, μπορούν να εσωματώσουν την πλατφόρμα στα έργα τους ή σε χώρους τους για να δώσουν μια τεχνολογική και διασραστική διάσταση σε αυτά.

Mobics S.A. (Συντονιστής), Λεωφόρος Κηφισίας 27, 11523,
Αθήνα, Ελλάδα – www.mobics.gr

Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 11521,
Αθήνα, Ελλάδα – www.mmb.org.gr

Tetragon S.A., 2Β Καραϊσκάκη, 54641,
Θεσσαλονίκη – www.tetragon.gr